Ton van Geene Training & Advies

Training & Advies uit de praktijk
Wij bieden hulp aan bedrijven door het trainen en coachen van persoonlijke vaardigheden op meerdere commerciële functieniveaus. Daarnaast kan er kritisch meegekeken worden in combinatie met advisering met betrekking tot de totale bedrijfsvoering. Eventueel kan dat in combinatie met testaankopen (mystery shopping) en uitgebreide rapportage. Ook bestaat de mogelijkheid van persoonlijke begeleiding waarbij een rol als adviseur, coach of klankbord mogelijk is. Natuurlijk zal het vaak een combinatie zijn. 

Vanwege de ruime praktijkervaring is deze begeleiding mogelijk voor verkopers, inkopers, afdelingsleiders, filiaalmanagers, accountmanagers, marketingmanagers, directie en zelfstandig ondernemers. 

Mijn achtergrond

Zelf ben ik nagenoeg achter de toonbank opgegroeid. Op 12-jarige leeftijd kreeg ik geen zakgeld meer en ging ik met mijn vader mee naar de winkel. Vanaf dat moment was er altijd de uitdaging naar extra mogelijkheden. En wat bleek, regelmatig lukte het!

Op 20-jarige leeftijd startte ik mijn 1e eigen bedrijf. In de loop der jaren heb ik in meerdere functies winkels en bedrijven geleid, opgestart, zelfstandig ondernemers geadviseerd en als commercieel directeur honderden verkopers een stapje extra laten zetten.

Sinds 2010 inmiddels duizenden cursisten verder, stimuleer ik met mijn bedrijf Ton van Geene Training & Advies grote en kleinere bedrijven om méér uit hun bedrijf, team en klanten te halen.

Mijn hele simpele insteek is: als je leuk doet tegen klanten doen ze ook vaak leuk terug en gaat alles gemakkelijker.

Uitgebreide praktijkervaring inzetbaar in elke tak van sport

Ik loop inmiddels al wat jaren mee

Veel van wat ik train heb ik zelf kunnen uitvoeren in de praktijk. Geleerd van anderen, opgepakt uit trainingen, gelezen in boeken en later uitgeprobeerd, zelf ontwikkeld maar vaak ook samen met collega's in de praktijk bedacht.

Doordat ik gewerkt heb in verschillende rollen, bedrijven en verschillende branches heb ik uitgebreide ervaring als:

 • Instructeur (Defensie)
 • Zelfstandig ondernemer
 • Verkoper
 • Filiaalleider
 • Re-store manager
 • Accountmanager
 • Hoofd inkoop / marketing
 • Commercieel directeur
 • Interne trainer/coach en adviseur directie 
 • Sinds 2010 training en bedrijfsadvies
 • Sinds 2010 mystery shopping (sinds 2018 onder de naam: Testaankopen.nl)

Die ervaring breng ik mee om jullie bedrijf te verbeteren.

Met mij als trainer / coach krijg je desgewenst een betrokken sparringpartner met veel gevoel voor de praktijk!