Scherpschutters gezocht

De schiettent

Net als op de kermis. Wie is de beste scherpschutter uit de groep? Leg aan, bepaal je doel, richt en schiet. Met deze schietoefeningen komt het aan op concentratie en doelgerichtheid, maar ondertussen is het ook een heel gezellige en een gevarieerde activiteit om te doen met je collega’s.
Tijdens deze schietactiviteit mag je schieten met diverse wapens op verschillende doelen, van een luchtdruk pistool en lichtere luchtbuks tot een PCP buks met behoorlijk wat power. Tijdens deze activiteit is er altijd begeleiding en zijn veiligheidsbrillen voorhanden zo houden we ook deze super leuke activiteit veilig!
Voor velen een activiteit om wat stoere foto's te maken en thuis over op te scheppen. En...  na deze sensatie weer verder met de training natuurlijk.

Wie durft?

Pijl en boog schieten

Robin Hood experience

Boogschieten is een leuke actieve onderbreking tijdens een trainingsdag of vergadering.
Na een korte instructie waarin we je eerst leren veilig om te gaan met pijl en boog kun je de eerste oefenrondjes draaien. Vervolgens gaan jullie alleen of in teams met elkaar de strijd aan voor de hoogste score.
Bij deze activiteit is altijd de trainer of andere instructeur aanwezig. Zo houden we het 100% veilig. En... voor de toppers is er natuurlijk iets te behalen. Want we gaan net als in ons werk natuurlijk voor het maximale!

Hoe doelgericht ben jij?

Kleiduif schieten

Wie ziet ze vliegen?

Voor op locatie is er een sinds een tijdje een mobiele variant van het echte kleiduif schieten: namelijk de laser variant waarbij met omgebouwde echte jachtgeweren (voorzien van een laser) op reflecterende disks (de kleiduiven) wordt geschoten. Omdat deze disks net zo groot zijn als de normale is het een uitdagende en geweldige activiteit om met vrienden of collega's te doen. De kleiduiven vliegen je letterlijk om de oren!
Zo schieten we vanuit verschillende posities waarbij afwisselend de kleiduiven van je af vliegen, naar je toe vliegen of voorbij komen vliegen. Uiteraard zorgen we weer voor een competitie element.

Ivm het inhuren van de activiteit is vooraf de beschikbaarheid checken gewenst.

Natuur en milieuvriendelijk

Trotseer de wind

Ervaar de spanning van powerkiten

Als we kiezen voor een locatie in de buurt van een strand is er deze super leuke activiteit.
We zetten wellicht net als in ons werk letterlijk hoog in. 
Dit overstijgt je verwachtingen. Powerkiten op het strand van b.v. de Noordzee is een grotere uitdaging dan je zou denken. Het is niet gewoon even een vliegertje oplaten. In alle soorten en maten hebben wij voor iedereen een uitdaging om de wind te trotseren. Meeslepend, krachtig en toch toegankelijk.

Als TEAM kunnen we er ook voor kiezen om met zijn allen een extra grote krachtige vlieger op te laten en als team de wind te bedwingen.

Niet onbelangrijk is dat op het strand zijn met een beetje zon en wind en met elkaar bezig zijn ECHT even voor ontspanning zorgt. 

ECHT ontspannen

Echt de lucht in

Hoe ziet jouw checklist eruit?

Hoe gaaf is dat? Trainen, bezig zijn met je werk en brainstormen in een vliegtuig hangar tussen de vliegtuigen.
Deze activiteit is onderdeel van een training waarin we het werk van jouw en je team vergelijken met dat van een piloot en zijn crew.

Hoe ziet jullie checklist eruit? Waar liggen nog kansen, wat zijn nog puntjes op de i, wat kunnen we nog verzinnen om het maximale uit onze inspanningen te halen?

Als beloning voor de intensieve sessie blijkt uiteindelijk dat de SKY helemaal de limit niet hoeft te zijn want jullie gaan allemaal echt de lucht in. Bij iedere groep van 3 is er één persoon die eenmaal opgestegen ook letterlijk het roer in handen krijgt en ECHT gaat vliegen.

Uiteindelijk is er voor iedere deelnemer naast een onvergetelijke ervaring een luchtdoop certificaat.
(Dan geloven ze het thuis ook. Foto's maken helpt natuurlijk ook)

De sky is niet de limit

De vliegsimulator

ECHT samenwerken

Wellicht ooit piloot willen worden of heb je juist vliegangst? Je kunt nu de ultieme vliegervaring krijgen in een simulator in de cockpit van een Cessna. Daarin bevinden zich werkende instrumenten, hendels en schakelaars zodat je het echte gevoel van vliegen in dat populaire toestel kan ervaren. Vanuit de cockpit heb je een 180-graden-beeld over Nederland en voelt het dus alsof je echt over ons kikkerlandje heen vliegt. Maar dat is nog niet alles! Er is plaats voor twee personen in de simulator. Jullie zullen moeten SAMENWERKEN net zoals in je bedrijf. Een ervaren vlieginstructeur geeft de instructies waarna jullie samen zullen moeten opstijgen vliegen en landen. Je zult ervaren hoe belangrijk goede communicatie OOK nu is. Lukt het om niet te crashen?

Deze sessie vind plaats op vliegveld Teuge als onderdeel van een training waarin we uitgebreid jouw werk vergelijken met dat van een piloot en wat we daar vervolgens van kunnen leren.

Dromen komen uit

Altijd in de buurt

Het event in luxe stoelen

Wil je met de training of je event ook even de goede sfeer neerzetten dan is de keuze voor een Pathé bioscoop als locatie een geweldige mogelijkheid.
Luxe stoelen, perfect beeld, geweldig geluid en voorzien van een hapje en een drankje.

Iedere Pathé beschikt over een unieke ontvangstruimte om vooraf even bij te kletsen of kennis te maken. Alle locaties zijn goed bereikbaar met ruime parkeergelegenheid in de buurt bovendien is er met keuze uit ruim 25 locaties altijd wel één in de buurt.

Wij hebben met Pathé een samenwerkingsovereenkomst waarbij we deze locaties tegen een sterk gereduceerd tarief kunnen aanbieden. 

Alternatieve locaties

Eigen locatie

Centraal gelegen

Onze eigen trainingslocatie "DE VERGADERZOLDER" is centraal gelegen direct aan de A2 en vanuit véél plaatsen minder dan, of ongeveer een uur rijden.

Zo ligt b.v. :
Den Bosch op 10 minuten
Eindhoven op 35 minuten
Utrecht op 39 minuten
Nijmegen op 47 minuten
Rotterdam op 51 Minuten
Amsterdam op 53 minuten
Roosendaal op 60 minuten
Almere op 60 minuten

Route:
A2, afslag 19 Kerkdriel, linksaf richting Kerkdriel, weg volgen totdat je aan de rechterzijde de kerktoren ziet vervolgens rechtsaf, einde weg links. U bent nu in de Voorstraat.
Nummer 61 is aan de rechterkant naast de huisartsenpraktijk.
Parkeren op eigen terrein dus gewoon de oprit op rijden.

Van HARTE welkom!

De krachtmeting

Wie trekt er aan het langste eindje?

Aan het einde van een intensieve leerzame trainingsdag is het altijd goed de hersenen even rust te gunnen, het verstand op 0 te zetten en de krachtmeting met het andere team aan te gaan.

Daarna even een drankje, wat spierballentaal, ontspannen napraten en met heel veel inspiratie op weg naar huis.

Altijd een leuke afsluiter.

even verstand op nul

Wie is de beste putter?

Disc golf een leuke uitdaging

Even een keer wat anders. Discgolf is een leuke nieuwe sport en eigenlijk een combinatie van golf en frisbeeën.

Bij discgolf wordt vanaf de tee naar een doel geworpen dat de "hole" is

Er zijn verschillende schijven voor verschillende afstanden. Een leuke activiteit als onderbreking van de training of als afsluiter om even de winnaar van de dag te bepalen.

 

leuke competitie